Cum să preveniți conductele înghețate pe timpul iernii

În sezonul rece există riscul de îngheț al conductelor de apă. În acest articol vă oferim câteva sfaturi care vă pot ajuta să vă pregătiți pentru cea mai rece perioadă a anului și să vă protejați locuința de eventualele pagube

Țevile cele mai vulnerabile la îngheț sunt cele din zone interioare neîncălzite, cum ar fi mansarda și subsolul. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că conductele care sunt pe pereții exteriori nu sunt expuse riscului. De fapt, pragul de alertă de temperatură al țevilor este de -6°C pe baza cercetărilor.

Sfaturi:

  1. Mențineți ușile garajului închise: este posibil ca garajul dvs. să fie o parte neîncălzită a casei voastre. Din acest motiv, este important să mențineți ușile garajului închise – mai ales dacă există linii de alimentare cu apă care le traversează.

Citește în continuare ➨

www.instalatorurgent.ro și-a creat un nume de-a lungul anilor efectuând sute de intervenții în București si zonele limitrofe. Suntem constienți că nu putem avea un feedback 100% pozitiv însă întotdeauna am căutat să mulțumim toți clienții care ne-au solicitat. Iar acest lucru ne motivează și ne determină să devenim și mai buni cu fiecare lucrare efectuată.

Vodafone: 0732 929 973

Orange: 0745 179 728

Telekom: 0766 010 283