Câte fete sunt pe Onlyfans?

Deși titlul potrivit ar fi fost câte fete fac onlyfans în România – nu avem acest răspuns din motive ușor de înțeles.

Deși majoritatea sunt ferm convinși că pe Onlyfans se publică doar conținut erotic, se pare că sunt și multe vedete (muzicieni, actori, sportivi de top) care câștigă sume uriașe. De exemplu Bella Thorne –  actriță și model din America – a făcut 1 milion de $ în primele 24 de ore de la înregistrarea pe platformă.

Revenind la întrebare: oare putem afla câte fete publică conținut erotic pe onlyfans?

Putem estima însă este imposibil de aflat cu exactitate. De la lansarea în 2016 și până în 2019, pe Onlyfans erau aproximativ 70.000 de creatori de conținut.  Succesul a venit în perioada pandemiei când numărul creatorilor de conținut a crescut la 1,5 milioane și aproximativ 500.000 de utilizatori noi, în fiecare zi (estimare Iulie 2021).

Dacă lucrurile nu s-au schimbat prea mult, în Septembrie 2022, Onlyfans avea aproximativ 1,9 milioane de creatori de conținut. Nu știm însă care este numărul celor care și-au închis contul de-a lungul timpului, având în vedere că nu toți fac bani pe această platformă. Sau nu fac banii la care s-au așteptat, asta din simplul motiv că nu există un motor de căutare intern, fiecare creator fiind nevoit să se promoveze pe alte rețele de social media ca să își atragă urmăritori.
La un simplu calcul, rezultă că, în medie, aproape 200 de adulți își fac un cont pe Onlyfans, în fiecare zi. La cum merg lucrurile la noi în țară, aș spune că cel puțin 20 sunt din România..

LIVE COUNTER

Câte fete au cont pe Onlyfans (estimare):

„creatoare” 😨 de conținut..