Copyright

Acest blog a fost creat doar pentru divertisment, nu cere bani din reclame sponsorizate, nu face afilieri și nu este interesat să promoveze vreo organizație sau persoană.

Deținătorul își rezervă drepturile asupra articolelor publicate pe acest domeniu de internet, cu excepția articolelor, fotografiilor sau videoclipurilor ce sunt deținute de alte persoane sau publicații.

Informațiile din acest site, în special counterele live preiau datele din diverse surse disponibile online.  Counterele (statisticile live) din acest site au rol informativ. Datele reale pot fi diferite de informațiile din acest site.

Cu siguranță nu dorim să afectăm imaginea persoanelor care apar în imagini / videoclipuri sau să creăm vreun prejudiciu financiar sau moral. Vom elimina la cerere orice informație / imagine / videoclip ne solicitați pe adresa de email

info [at] ne-stiri . ro

De asemenea, pentru imaginile, videoclipurile, textele și alte elemente care apar pe acest site, dacă considerați că drepturile dvs. de autor sau de proprietate intelectuală nu sunt respectate, vă rugăm să solicitați stergerea lor pe adresa de email

info [at] ne-stiri . ro